Maaamă, au început campaniile de Valentine’s Day, mai mult, și de Dragobete, ceva mai puțin. Înainte să fiu cucerită de Adi, îmi doream ca în ziua  de Valentine primul băiat care îmi apărea în fața ochilor să fie „ACELA”,” UNICUL” și „SINGURUL”. Ani la rând, cel de care m-am împiedicat în dimineața zilei de 14 februarie a fost  Vasile, motanul meu cel cu un ochi albastru și unul verde. Nimic mai blănos, mustăcios și fandosit!

 După ce m-a cucerit Adi, am scos de la inimă cele două mieroase zile pentru că mă puneau în nesuferita situație de a căuta un cadou. Cum nici Adi nu s-a dovedit fan înfocat al acestor sărbători, mi-am zis că ar fi suficient să mă opresc la recunoașterea Dragobetelui, iar de Valentine doar să îmi întreb partenerul dacă mă iubește mai mult decât ieri și mai puțin decât mâine.

 Așa mult l-am sărbătorit pe Dragobete, că nu îmi aduc aminte de la un an la altul, nici dacă îmi pui pușca la tâmplă, ce făceam noi de Dragobete, dacă ne făceam cadouri, dacă ieșeam în oraș sau la plimbare ca doi porumbei. Ceva, ceva făceam, că nu lăsam eu  să treacă ziua fără să o pomenim chiar deloc. Anul trecut știu sigur că nu am făcut nimic, cred că habar nu am mai avut de Dragobetele vieții, căci eram cu un bebeluș de 3 luni și mă pregăteam de marea mutare în Brașov. Totuși, aș putea să jur că făceam unul sau mai multe din următoarele lucruri: dacă eram la serviciu, în pauza de masă căutam idei de cum să îți declari  dragostea, iar când ajungeam acasă cu zero idei, îi propuneam lui Adi să spargem niște semințe la un film dramatic; dacă pica în weekend….eeei….aici erau posibile două variante: curățenie, mâncare, cumpărat ciocolată, spus I love you, sky is blue, și seara semințe și un film dramatic; sau plimbat cu mașina prin împrejurimi, luat aer, mâncat la restaurant, întors acasă.

 Pentru anul ăsta…aș vrea să fac o prăjitură rapidă. Asta să fac eu pentru Adi, iar el pentru mine, să stea cu Felix vreo două ore, timp în care eu să mă ascund undeva cu un ceai cald într-o mână și cu ceva de citit în cealaltă mână. Hmm…dubioasă dorință de a petrece ziua iubirii în camere separate….dar prăjitura o vom mânca împreună, promit.

 Oricum, cât m-am uitat azi puțin pe net, am ochit câteva chestii faine, care mi-ar plăcea să îmi aparțină. M-am gândit să le împărtășesc cu voi, poate scot pe cineva din impas cu cele 5 propuneri ale mele.

  • Arta de a iubi – nu cred că o carte te poate învăța cum să iubești ( pe tine, pe cineva, pe Dumnezeu), dar cred că îți poate „înmuia” puțin rigiditatea  sufletului.
  • 16 poezii de iubire – o carte care ar trebui citită în doi, căci sunt poezii „pe care mi le-aș fi  scris mie dacă aș fi  fost  tu”
  • Caffe Cappuccino – muzica asta ar merge ceva de speriat alături de ceaiul și  de cartea la care visez
  • Set cadou  – toată lumea laudă untul de shea, ar trebui să-l încerc și eu cât mai repede.
  • Cutii decorative – îmi plac mult cutiile decorative, aș cumpăra cu sacul!

Voi ce faceți de ziua iubirii? Aveți sau ați avut vreodată o iubire secretă? 🙂

Sursa foto: Aici

Publicitate