Peste tot lăbuțe! Lăbuțe de oameni, lăbuțe cu degete colorate în moț sau păroase, drepte sau răsfirate. Am zis lăbuțe ca să par ceva mai prietenoasă, dar bănuiesc că pentru cei care îmi citesc articolul şi se ştiu cu musca pe căciulă sunt de-a dreptul nesuferită.

Dacă aş vedea din când, în când poze profi cu lăbuțe ce definesc în mod armonios un cadru de vis, aş fi mai înțelegătoare. Dar, cred că aş putea accepta doar lăbuțele de bebeluși.

Acum că e vară, Facebook-ul e plin de lăbuțe şi nici nu prea am cum să le evit! Lăbuțele mă pândesc, mă vânează la fiecare mişcare a degetului pe ecran.

Mie, picioarele mi-au creat mereu repulsie, oricât de îngrijite ar fi  fost. De regulă, peisajul din spatele lăbuțelor este chiar fain, dar nu mă pot concentra asupra lui pentru că lăbuțele fac lipa-lipa şi clinc-clinc sub ochii mei. Mă întreb care e rostul lor? De ce ai strica peisajul mirific în care te afli, te relaxezi şi meditezi,  cu niște „cârnăciori” obraznici şi băgăcioşi?

Probabil că picioarele mi se par respingătoare pentru că mă gândesc că tocmai au fost scoase de la „cald” şi pot emana un miros de „lămâiță”. Parcă şi văd, ca în desene, aburul acela de culoare verde ieşind cu unduiri grațioase din lăbuțe. Sau poate, pur şi simplu, nu-mi place „fața” lor: bondoace, alungite, noduroase, diverse dimensiuni si grosimi într-o combinație nereuşită, spații puse la plesneală între degete.

Bineînțeles, nu e nimeni vinovat pentru degetele din dotare şi nici nu trebuie să-şi pună scotch pe ele doar pentru că nu îmi plac mie, de exemplu.

Prin acest articol nu vreau să impun dispariția lăbuțelor „gingaşe” din peisaj, nici să vă sfătuiesc spunându-vă că mai bine vă bucurați VOI, şi nu lăbuțele,  de imaginea din spatele lor. Dacă eram vreun V.I.P cu milioane de fani înrăiți, poate mi-aş fi permis să pun un titlu cam aşa:”Vă rog, nu-mi mai lipiți lăbuțele pe față!” Cum sunt doar un blogger ( pentru mine sună cam pompos) cu 100 de like-uri pe Facebook, nu vreau să fiu călcată în lăbuțele oamenilor relaxați de pretutindeni. Am vrut doar să ştiți ( cine ştie, poate are cineva această curiozitate despre mine, aşa cum eu o am despre alții) că nu îmi plac degetele de la picioare şi tare mult aş vrea să văd poze din locuri frumoase în care nu şi-a băgat degetul niciun picior.

Voi sunteți în conflict cu lăbuțele plimbărețe?

Sursa foto: Aici

lamonza.ro/

Publicitate